Welkom op

DE BEATRIXHOEVE

Welkom op de Beatrixhoeve!

De Beatrixhoeve is als ontginningsboerderij gebouwd in 1938. Na woelige oorlogsjaren en verschillende eigenaren is de boerderij nu eigendom van De Wassum. De stallen zijn volledig gerenoveerd en bieden onderdak aan de schapen in de lammertijd. Daarnaast is  de oude stal achter het woonhuis verbouwd tot ontvangstruimte met horecavoorzieningen. Het woonshuis zelf is omgetoverd tot prachtig vakantiehuis voor twaalf personen.

De Beatrixhoeve ligt in het buitengebied ten oosten van Roermond tegen de Duitse grens aan. De boerderij is omgeven door uitgestrekte natuurlijke weiden die doorlopen tot natuurgebied de Meinweg. De centrale ligging van de Beatrixhoeve maakt vele uitstapjes mogelijk, zoals wandelen en fietsen in de natuurlijke omgeving, bezoeken van steden als Maastricht, Roermond en Düsseldorf en voor de liefhebber shoppen in de Designer Outlet.

 

Vooraanzicht Beatrixhoeve

Vakantiehuis

Via Natuurhuisje kunt u bij ons boeken om te verblijven op de Beatrixhoeve.

Schapenbegrazing Beatrixhoeve

Belevenisboerderij

Bij ons kan veel! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

BOEK DIRECT OP NATUURHUISJE

Logo Natuurhuisje

Belevenisboerderij

Hier vindt u enkele voorbeelden van activiteiten die mogelijk zijn op de Beatrixhoeve. Uw wensen en maatwerk staan natuurlijk voorop. Voor meer informatie, prijzen of om te boeken kunt u contact met ons opnemen.

Foto's

Wilt u het vakantiehuis van binnen zien? Kijk op:

Wilt u een groepsactiviteit boeken of heeft u vragen?

Neem contact op

Witteweg107, 6042 LW Roermond